ESPECIALISTAS EN ALIMENTACIO ECOLOGICA

En TERRABIO ens dirigim a totes aquelles persones preocupades per tenir una bona salut, portar una vida sana i i gaudir amb l'alimentació en el barri de Les Corts.

Tots els nostres productes són de producció ecològica.

En els vegetals i fruites es respecten els cicles naturals dels cultius, evitant la degradació dels ecosistemes.

Els productes orgànics que comercialitzem no incorporen substàncies o residus que puguin ser perjudicials per a la salut humana o minvin la seva capacitat nutritiva, com pesticides, herbicides o insecticides.

Som especialistes en alimentació ecològica, productes sense gluten, sense lactosa, suplementació(marcas com Solaray, Voguel...) i també cosmètica natural.

Disposem de gran varietat de productes d'alimentació ecològica i vegana: fruites, verdures, llegums, cereals, pastes, vins, caves, sucs, cerveses artesanes, etc.

També trobaràs productes d'empreses solidàries de Comerç Just i d'empreses que treballen amb persones amb risc d'exclusió social: és-imperfecte, Fundacio Onyar, Can Moragues, ...

A més pertanyem a la cooperativa de botigues ecològiques BIOCONSUM pel que en la nostra botiga podràs trobar els productes de la marca REL i NADIU.

Vine a veure'ns i digues el que necessites, si no ho tenim, ho portem.


OPINA SOBRE NOSOTROS en